Restaurant De Nadorst presenteert de Spelencarrousel!
dinsdag 17 oktober 2017

Wij verzamelden voor u een groot aantal spelen van ver voor grootmoeders tijd en combineerden deze tot een vermakelijk spelencarrousel geschikt voor jong en oud. Uw gezelschap splitsen wij in groepjes van 4 personen, per groepje ontvangt u een scorelijst en gaat u langs het spelcircuit.

Met o.a. de sjoelbak, in dit geval een haakse sjoelbak. U dient om een hoekje te spelen en wat “driedimensionaal”oftwe 3x3x3. Ook een 4 persoonsflipperkast ontbreekt niet. Niet elektronisch maar als een hamertjesspel, dus allemaal om de tafel en me de hamer de kogel op het spelbord houden. Blokken verwijderen en stapelen, net zo lang tot de toren omvalt: “Jenga”. De leesbril hoeft niet op bij het 4 op een rij, door zijn formaat zijn de schijven niet te missen. Kop van Jut ( een spel met ballen) u zorgt ervoor om de juiste bal in het hokje te krijgen! Uiteraard zijn er voldoende spelen om iedereen bezig te houden. Kinderen altijd prijs!

U kunt de spelencarrousel, die dagelijks beschikbaar is, reserveren en combineren met een lunch, diner of barbecue-arrangement. Deelname spelencarrousel € 5,50 p.p. inclusief groepsindeling, begeleiding en prijsjes. 
Restaurant: Uitspanning De Nadorst, Westerblokker 171, 1695 AE Blokker. Telefoonnummer: 0229-232679.