Rommelmarkt Hoogkarspel
zondag 22 oktober 2017

Wie dan (on) gebruikte huisraad, speelgoed ,kleren of anderszins wil verkopen kan een tafel huren  voor 5 euro per tafel (ruimte tussen de tafels is 2 meter.) Zij kunnen dat aanmelden via 06-23266456 of www.hetstreekpunt.nl .Voor bezoekers is de entree gratis .

Op dinsdag 24 en 31 oktober van 19.30- 21.30 uur geeft Manon Buisman voorlichting over “leven na borstkanker”. De gevolgen van borstkanker zijn lichamelijk en emotioneel heel ingrijpend. Er ontstaan bijverschijnselen van de ondergane chemotherapie en bestralingen, er vindt een operatie plaats waardoor een borst of tepel ontbreken, littekenweefsel en vochtophopingen door een beschadigd lymfestelsel. Er zijn verschillende methodes om deze lichamelijke en pijnlijke ongemakken te verminderen. Daarnaast is er aandacht voor de psychologische en sociale aspecten.

Manon Buis heeft in Utrecht de 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie gevolgd. Zij heeft verschillende stages gelopen in diverse huidtherapeutische praktijken. Zij werkt nu als zelfstandige huidtherapeute. De entree is gratis.