Samen dineren voor het goede doel
zaterdag 10 februari 2018

Bovendien helpt men Kika bij het onderzoek naar kanker bij kinderen. Initiatiefnemers van deze bijzondere avond zijn Medemblikkers Jeroen Diekema en Ingrid Kroezen. Met nog acht vrienden vormen zij “Team Femke”. Als liefhebbers van wielrennen, fitsen zij jaarlijks voor het goede doel in de ‘Giro di Kika’ in Italië. Mede-voorman van het wielerteam is Harmen Akerboom.

Zijn dochter Femke overleed op 1,5 jarige leeftijd aan de gevolgen van AML (Acute Myeloide Leukemie). Nu zet hij zich samen met ‘Team Femke’ voor duizend procent in om andere kinderen zoals Femke te kunnen helpen. 
Kika culinair geniet-programma. Kika Culinair begint om 18.00 uur. Tussen de gangen door geniet men van livemuziek. Onze ‘Local” artiesten Pascal Redeker en Sven Manshande zetten zich in om deze avond nog warmer en mooier te maken. Gastsprekers Suzanne Boon (moeder van Madelier die op tweejarige leeftijd neurblastoom-kanker overleefde) en Harmen Akerboom maken met hun verhaal duidelijk waarom het zo belangrijk is dat we Kika helpen met onderzoek naar kinderkanker. 

Kika vergroot de genezingskans. Kika heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Help mee en maak kinderen kankervrij. Voor iedereen die deze bijzondere, betekenisvolle avond wil meebeleven, reserveren kan bij Locals Grand-Cafe. Telefoonnummer 0227-820944.