Samen het Julianapark nog mooier maken…
woensdag 13 december 2017

 

‘We vinden het Julianapark mooi, maar vinden dat het nog mooier kan. Een park met een kleurrijke bodembedekking in het voorjaar ziet er schitterend uit.’  Hoe gaan we dat doen? Wij staan klaar met pakketjes bloembollen. Die geven we aan u mee. U kunt die zelf gaan planten op de plaats die u geschikt vindt.

De plantdiepte is ongeveer even diep als de bol zelf. Dus kleine bollen kunnen a.h.w. in geharkt worden, de iets grotere iets dieper. U kunt dat met de hand doen (werkhandschoenen mee) of u kunt eenvoudig gereedschap meenemen (hark, schepje, o.i.d.). Om te voorkomen dat er op dezelfde plaats wordt geplant krijgt u ook wat strooizand mee. Dat maakt de plantplaats herkenbaar.

Praethuys ’t Slot, Van Beijerenstraat 89 , Venenlaankwartier, Hoorn. Als u na het ‘zware werk’ nog zin heeft om even na te praten en een kop koffie of thee te drinken bent u ’s ochtend van 10.30 – 12.00 uur van harte welkom in Praethuys ’t Slot, Van Beijenrenstraat 89 in Hoorn. N.B. Bij hondenweer schuiven we het één week op dan wordt het 23 december. Info website ’t Slot: www.venenlaankwartier.nl/praethuys-t-slot/