Samen kijken naar kunst
woensdag 29 november 2017

De lezingen zijn bedoeld voor kunstliefhebbers in Hoorn en omstreken die hun kennis over kunst willen verdiepen. Op 3 maandagmiddagen  kunnen ze daarvoor terecht bij de Bibliotheek Hoorn. Dit mooie programma met lezingen is opgezet als samenwerking tussen De Blauwe Schuit en Bibliotheek Hoorn. Het doel is de lezingen toegankelijk en betaalbaar voor elke kunstliefhebber in Hoorn en daarbuiten. Juliette Verhofstad haalt iedere week een nieuw thema aan. Dit kan een kunstenaar zijn of een kunststroming. Maar ook een thema of onderwerp dat steeds terugkeert in de kunst.

De volgende lezingen staan in de planning en zijn allemaal los te bezoeken. Alle lezingen vinden plaats van 14.00 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Hoorn, Wisselstraat 8 in Hoorn. 4 december – De Bergense School. 11 december – Japanse kunst & architectuur: oud en nieuw. Kosten vijf euro per lezing.

Aanmelden voor de lezingen vooraf is gewenst, maar niet verplicht. Stuur een e-mail naar inschrijven@blauweschuit.nl o.v.v. je naam en het aantal personen. Betaling vindt contant plaats voorafgaand aan de lezing. Koffie en thee worden verzorgd.