Schouten Optiek & Juwelier; nieuwe najaarscollecties
woensdag 27 september 2017

Brillen die niet alleen uw zicht verbeteren, maar ook uw persoonlijkheid onderstrepen, dat is dé trend van dit moment. Het team bij opticien Schouten weet waar het over praat. Hier komen ervaring, vakkennis en kwaliteit samen. Zo is mede-eigenaar Chris Vriesman niet alleen gediplomeerd opticien, maar ook medisch optometrist en contactlensspecialist. Bij een oogafwijking kan hij een diagnose stellen en u direct doorverwijzen naar de oog-specialist. Vertrouwd en veilig. 

De belangrijkste modetrend dit najaar is dat de bril gezien mag worden. Gelijk een sieraad. Mede-eigenaar Monique hierover; ‘Op de grote brillenbeurs in Nijkerk, waar wij onze nieuwe najaarscollectie samenstelden, zagen we dat de monturen veelal rond zijn, kleurrijk en opvallend. Het mag knallen. Samen met Chris hebben we de vertaalslag gemaakt naar onze eigen zaak en hebben we een mooie collectie brillen die staat als een huis.’

En niet alleen voor volwassenen, ook voor de kinderen het Schouten Optiek & Juwelier veel in huis. In een aparte hoek staan alle nieuwe modellen opgesteld. En een leuke attentie ligt al klaar. Bovendien is elk 2e glas bij aankoop van een complete kinderbril gratis. De collectie brillen omvat vele topmerken zoals Ray-Ban, Dilem en J.F.Rey. Deze laatste staat bekend om zijn sprekende modellen. Ook Dutz vindt u hier, waarbij vooral het prijskaartje wellicht interessant voor u kan zijn. Nieuw is het brilmerk Marc Jacobs in de collectie, ook bekend van de kledinglijn. En Hally Hansen, zeker ook onder de zeilers bekend. 

Ook sieraden worden er bij Schouten verkocht. Oorbellen en kettinkjes van o.a. Zinzi bijvoorbeeld. Tijdloos en voor iedereen leuk. Verder opvallende titanium sieraden van Boccia (voorals als u niet tegen zilver kan) en nieuw in het assortiment is Imotionals. Voor stoere én modieuze horloges koos Schouten Optiek voor de merken Pulsar en Lorus. Merken waarmee je altijd goed voor de dag komt. 

Meer zien? Kom dan eens langs bij Schouten Optiek & Sieraden, Hoek 1 in Wervershoof. Op de foto het complete team met vlnr. Monique, Chris, Ria, Jacintha en Karin. Ps. binnenkort zijn we ook te zien tijdens de modeshow op 14 oktober in Onderdijk en tijdens de Ladys Night bij Pronto Meubelen op 22 november a.s..
Monique Chris Ria Jacintha Karin