Seniorenmaand in Stede Broec
zondag 30 juli 2017

De officiële opening is op het Streekplein door burgemeester Wortelboer op vrijdag 1 september om 14.30 uur. Tijdens de opening is er een flyer met daarin het hele programma. 

In deze maand zijn er tal van activiteiten voor senioren van Stede Broec, waarvan de meeste gratis. U kunt bijvoorbeeld donderdag 28 september gratis naar de film “I, Daniel Blake” in het Postkantoor. Een verhaal over een oudere werknemer die werkeloos raakt en dan terecht komt in de bureaucratische molen van de uitkeringen.

Of wat dacht u van een Boerenbruiloft op 12 september in De Paus.

U kunt ook gratis naar een lezing van Karel de Jong op 21 september over Westfriese cultuur of een muzikale middag van Kees Schilder over opera en operette op 13 september.

Op 18 september komt er een ouderenadviseur van de Rabobank die u informeert over financiële zaken die vooral ouderen betreffen. U kunt hem/haar natuurlijk het hemd van het lijf vragen. Of fietst u mee op onze tocht langs de bomenrijkdom van Stede Broec? En er is nog een muzikale uitsmijter op 30 september m.m.v. Sgt. Wilson’s Army Show. 

Op de website www.seniorenraad.nl vindt u nog meer info over de vele activiteiten. De seniorenraad Stede Broec hoopt u te ontmoeten op een of meerdere van de vele activiteiten van september Seniorenmaand Stede Broec.