Sijperda Verhuur viert 1-jarig jubileum
vrijdag 12 maart 2021

Een grootse opening op locatie kon het helaas niet worden, vanwege een nieuw virus dat toen net het hele land op slot had gegooid. Met de nodige publiciteit en promotie-acties heeft Sijperda het afgelopen jaar van zich laten horen in de regio. En steeds meer klanten weten inmiddels dat ze voor elke klus het juiste materieel en deskundig advies vinden bij Sijperda.

Naast de verhuur van een breed assortiment machines en gereedschap, levert Sijperda extra specialismen in de vorm van steigerconstructies, bouwliften, inrichting van bouwplaatsen of evenementen, ledigen en reinigen van toiletten en montage van klimaatinstallaties of valbeveiligingssystemen. Alle gemak onder één dak!

Om te vieren dat de vestiging in Zwaagdijk 1 jaar bestaat kun je tijdens de feestweek van 15 tot en met 21 maart profiteren van 35% korting op alle tuinartikelen die je dan huurt of reserveert. En als service kun je deze week bovendien gratis gebruikmaken van een aanhanger voor het halen en brengen van het materieel. Marcel Visser en Jaap Wijnbergen zijn de gezichten van Sijperda in Zwaagdijk. Informeer bij hun naar de voorwaarden van deze actie of vraag advies over jouw project of klus.

Voor informatie of verhuur. Sijperda Verhuur Zaadmarkt 12 Zwaagdijk. T. 0228-745348.

(fotobijschrift) Marcel Visser en Jaap Wijnbergen; de gezichten van Sijperda Verhuur in Zwaagdijk.