Simokos 50 jaar
donderdag 09 mei 2019

Op 11 mei 2019 is er het spetterende eindfeest onder het motto “The Orange of ‘69” in Café de Paus. Niet alleen de huidige (bestuurs-)leden en vrijwilligers, maar ook de oud (bestuurs-)leden, vrijwilligers, trouwe supporters en andere betrokkenen van Simokos sluiten daarmee het feestseizoen af.  Op de website www.vv-simokos.nl kunnen belangstellenden kaarten bestellen of stuur een mail naar 50jaar@simokos.nl voor meer informatie. 

Voor wie graag het jubileum wil vieren, maar niet in de gelegenheid is om bij de feestavond aanwezig te zijn, is van harte welkom op de receptie op  donderdag 9 mei vanaf 19:30 tot 21:30 uur in Sportcafé De Flint, Princenhof 6 in Bovenkarspel, waar wij samen met betrokkenen van Simokos het glas heffen op het prachtige verleden en op een sportieve toekomst. 

Simokos is een actieve vereniging. Niet alleen in het feestjaar zijn er activiteiten voor de leden. Naast de reguliere trainingen en competitie organiseert Simokos ieder jaar aan het einde van het seizoen een volleybalkamp voor de jeugd. Ook organiseerde Simokos dit jaar voor de 41e keer het jaarlijkse Ries Bruijn schoolvolleybaltoernooi. De naam Simokos is een samentrekking van “Sportiviteit Inzet Mentaliteit Oefening Kenmerken Ons Spel”). De vereniging is in 1969 ontstaan uit Ever Up (Bovenkarspel) en Union (Grootebroek). Simokos speelt sindsdien in het oranje, de reden van het motto van het eindfeest van het 50 jarig bestaan.