Sint Pieter Medemblik speelt western…
zaterdag 03 maart 2018

Het is geen ‘lach of ik schiet show’, maar gelachen wordt er, en geschoten ook. De voorstellingen zullen gespeeld worden op 9, 10, 23 en 24 maart, om 20.00 uur in verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik. Kaarten kosten €10,-, voor donateurs €7,50.

Ze kunnen gereserveerd worden bij het Sint Pieter, via telefoonnummer 0227-542156, of via reserveren@mtgsintpieter.nl Al enige jaren staat op het verlanglijstje van vele spelers een heuse Western. Dit jaar is het zover. We hebben een hilarisch toneelstuk van Jolanda van der Meijden gevonden. Onder de bezielende regie van Heleen van Wiechen, wordt er van dit verhaal een nog leukere voorstelling gemaakt.

Wij hebben er dit jaar voor gekozen om onze jongste leden de grotere rollen te geven. Daarmee willen wij hen de mogelijkheid bieden om te leren en te groeien in hun toneelspel. Sean van der Broek, Thijs Smeele en Deylon Roosendaal zullen schitteren als ware cowboys. Ook mogen wij dit jaar ons weer gelukkig prijzen met een debutant, Marjolein Pronk.