Skeelergroep Stede Broec staat klaar voor nieuw seizoen
donderdag 01 maart 2018

Dinsdagavond 20 maart om 19.00 uur is er een inschrijf les voor de jeugd. Vanaf dinsdag 27 maart is er (met uitzondering van de kermis en zomervakantie) van 19.00 tot 20.00 uur les voor de jeugd. Ook verzamelen dan de ervaren volwassenen voor een ronde in de omgeving van Stede Broec en Drechterland. 

Bij Skeelergroep Stede Broec is niet alleen de jeugd van harte welkom, ook volwassenen mogen meedoen. Ze zijn van mening dat iedereen kan leren skeeleren, jong en oud. Daarom wil de Skeelergroep bij voldoende aanmeldingen op de donderdagavond lessen organiseren voor de beginnende volwassenen en de oudere jeugd. De beginner en zelfs de gevorderde skeelerleraar kan genoeg opsteken op de lesavonden. Zaken zoals een goede houding en remtechniek zijn belangrijk om het skeeleren veilig en leuk te houden.

Naast veiligheid, zoals het verplicht dragen van een helm, staan ook plezier en gezelligheid hoog in het vaandel. Skeelergroep Stede Broec wil het skeeleren voor iedereen bereikbaar houden en vraagt daarom een lage contributie, slechts € 35,- voor een heel jaar (maart –september). Koffie, thee en limonade zijn gratis, er staat een collectebus voor vrijwillige bijdrage. Voor meer informatie kan men terecht op www.skeelergroepstedebroec.nl of telefonisch bij Rene Schraa op 06-36058616.