Snuffelochtend uil
dinsdag 09 november 2021

Deze ochtend staat in het teken van de Nacht en het voorleesverhaal gaat dan ook over kleine uilen die ’s nachts wakker zijn.

Spannend verhaal
Veel kinderen vinden het spannend als het donker is. De drie kleine uiltjes uit ons verhaal vinden dat ook. Hun moeder gaat weg om eten te zoeken en dan zijn ze even alleen in het donker. Ze horen allerlei geluiden en bedenken van alles om niet bang te zijn. Gelukkig komt hun moeder gauw weer terug! Na dit niet al te spannende verhaal knutselen we samen ook uiltjes in de nacht. Daarna proberen we echte uilengeluiden na te doen. Tenslotte krijgen alle kinderen nog een mooie kleurplaat mee naar huis.


Vertelvoorstellingen
De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Deze ochtenden worden georganiseerd in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen en spelen in de kinderboerderij en de natuurtuin. Wij beginnen om 11:00 uur, inloopkwartiertje om 10:45 uur. Deelname € 4,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders.
(fotobijschrift: gemaakt door Jacob Jorritsma)