Soundsation White, Frisparty
zaterdag 23 februari 2019

We pakken dit jaar weer uit met ons ‘NIXfeest’ voor jeugd van ca. 12 t/m 15 jaar op vrijdag 1 maart! De jeugd van West Friesland was vorig jaar massaal aanwezig. Dit jaar krijgt deze avond zijn vervolg ‘Soundsation “The White Edition”. Het is geen traditionele Carnavalsavond, maar een super gaaf feest met een professionele drive in show.

Afgelopen jaar bezochten maar liefst 150 tieners deze top avond! De DJ bracht de sfeer er al snel in en bijna iedereen vroeg na afloop of we het volgend jaar alsjeblieft weer willen organiseren en dat doen we graag! 
Dankzij een kleurenlaser, prachtig decor, spiegelbollen en veel blacklight verlichting is het effect als je witte kleding draagt super cool! Dus trek een wit shirt aan en kom lekker dansen op de hits van nu.

Zorg dat je voor 21.00 uur binnen bent, want dan krijg je een lootje. Om ongeveer 23.00 uur is de trekking van een aantal leuke prijzen zoals bioscoopbonnen, McDonaldsbonnen en fashioncheques. Waar: Nieuwe Doelen. Aanvang: 20.00 - 23.30 uur. Entree: € 3.50 (incl. 1 consumptie + bewaakte garderobe). Groot Gemaskerd Bal, Zaterdag 02-03-19. Op de zaterdagavond van het Carnaval vindt het gemaskerd bal plaats! Het dak van De Nieuwe Doelen gaat er wat ons betreft vanaf, want we Carnaval vieren dat kunnen ze ook boven de rivieren.

Kom verkleed als eenling, duo of als groep en doe mee voor de prijzen! De prijs uitreiking is 22.11 uur dus zorg dat je op tijd binnen bent als je mee wilt doen voor de prijzen. Zanger Bernard Karsten verzorgt de muziek en zingt werkelijk alle feesttoppers die je wilt horen op een Carnavalsavond. Onze lokale topper Miles Leeuw zingt ook zijn gezelligste feestnummers om te laten zien dat we in Enkhuizen feest kunnen vieren. De Nieuwe Doelen is als het aan ons ligt één hossende massa van gezellige mensen. Jong en oud is welkom. Waar: Nieuwe Doelen. Tijd: 20.30 - 01.00 uur. Entree: € 10,- (leden gratis). Kom je mee Carnaval vieren? Trommel al je vrienden op, zet een gek petje op en kom naar deze gezellige carnavalsavond!