Spectaculaire indoor Obstakel Run
vrijdag 13 oktober 2017

Deze dag zal er in de grote zaal van sporthal de Bloesem een gigantische stormbaan van meer dan 80 meter staan. Jeugd vanaf 10 jaar kan tussen 14:00-16:00 uur gratis deelnemen en er zijn leuke prijzen te winnen.
Buiten sporten is “hot” momenteel! Tegenwoordig zien we massaal mensen in de natuur over obstakels rennen en door de modder ploeteren in de populaire obstacle-run.

Onder de jongeren is Freerunning/Parcours populaire waar juist in de stad over muurtjes en andere objecten een zo snel mogelijke route wordt gezocht. Op televisie zijn er kampioenschappen van Ninja Warrior waar technische parcours genomen moeten worden. Om Iedereen in Wognum en omstreken de kans te geven aan zoiets deel te nemen gaan we Indoor een grote baan neer zetten waar jeugd veilig kan deelnemen en we niet van het weer tijdens de herfstvakantie afhankelijk zijn. 

In de grote zaal van De Bloesem komt een bedrijf een gigantisch parcours neerzetten waar jeugd overheen kan. Deelname is gratis. Hoewel het natuurlijk om de lol gaat mag iedere jongere mag 3 pogingen doen om een zo snel mogelijk tijd neer te zetten. Voor de snelste zijn leuke prijzen te winnen zoals een Bluetooth-speaker. Van 14:00-15:00 uur is bedoeld voor leeftijd 10-14 jaar en 15:00-16:00 uur voor de jeugd van 14+jaar. Meldt je aan door een mail te sturen naar WognumRun@gmail.com en je krijgt je starttijd via mail te horen. Inchrijven is niet verplicht maar dan ben je wel verzekerd van een plaatsje want vol=vol !