Spelenderwijs van peuter naar kleuter
zondag 29 oktober 2017

Bij Spelenderwijs, de leukste peuterspeelgroep van Zwaag, zorgen we ervoor dat die overstap zo vloeiend mogelijk gaat. Spelenderwijs is een peuterspeelgroep van Kinderopvang ’t Herdertje en is gevestigd in Het Ooievaarsnest aan de Kalbstraat in Zwaag.

De nauwe samenwerking tussen beiden zorgt ervoor dat kinderen (en ouders) al helemaal vertrouwd raken met de school. De peuters en kleuters spelen zowel binnen als buiten regelmatig met elkaar, al beschikt de “Spelenderwijs” groep ook over een heerlijke eigen ruimte.

Op dinsdag en donderdag (van 8.15 uur tot 12.00 uur) kunnen kinderen vanaf 2 jaar bij Spelenderwijs terecht. Samen met juf Margaritta van Kinderopvang ‘t Herdertje en juf Sandra of juf Hendrike van groep 1/2 wordt er gespeeld, gepuzzeld, geknutseld, getekend of geschilderd en vooral heel veel plezier gemaakt!

Voor de peuters zijn er volop mogelijkheden om aan te haken bij de activiteiten van de kleuterklas. Sommige kinderen zijn bijvoorbeeld al eerder dan anderen toe aan meer uitdaging en niet zelden zijn zij bijvoorbeeld al volop bezig met letters en cijfers of kunnen ze zelfs al lezen. Ook voor deze kinderen zijn er juist hier volop mogelijkheden om aan te sluiten bij hun behoefte aan uitdaging.

Open meespeelochtenden. Op 31 oktober en 2 november mag uw peuter geheel vrijblijvend een ochtend of een uurtje lekker meespelen in de groep. U bent van harte welkom tussen 8.30 uur en 12.00 uur om te ervaren wat Spelenderwijs te bieden heeft voor uw peuter. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden, kom gewoon lekker binnenlopen! Spelenderwijs (in Het Ooievaarsnest), Kalbstraat 1, Zwaag