Start eerste activiteit voor kinderen van Kidshonk Zuid
zaterdag 04 november 2017

  “We trappen af met een aantrekkelijke activiteit voor zowel jongens als meisjes: Apenkooien in een Levend Computerspel, onder begeleiding van Peter Bakker van Sportservice West-Friesland. Verschillende aanmeldingen zijn al binnen, maar we hebben nog plek voor ruim 20 kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar”, zegt Silvia Boon-Nimat, voorzitter van het vrijwilligersinitiatief Kidshonk Zuid.

Apenkooien in een levend Computerspel. Op dinsdagmiddag 7 november om 15.15 uur worden de kinderen, die zich hebben aangemeld, verwacht in ons Kidshonk lokaal - locatie de Wendel - waar ze een gezonde snack krijgen en een beker limonade. Om 15.30 uur lopen de begeleiders samen met de kinderen naar gymzaal de Helt, waar de gymzaal inmiddels is opgesteld voor het Apenkooien in het Levend Computerspel.

Kidshonk Zuid richt zich op kinderen in de basisschoolleeftijd, 4-12 jaar oud, maar voor het Apenkooien is dit keer gekozen voor de leeftijdsgroep 5-9 jaar oud. In het nieuwe jaar zullen we waarschijnlijk nog een keer gaan Apenkooien, maar dan voor de oudere leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen zich nu, met hulp van hun ouders, inschrijven voor alle activiteiten van Kidshonk Zuid in november.

Na het Apenkooien gaan we op 16 november gaan samen een kunstwerk maken om ons eigen Kidshonk Zuid-lokaal gezellig en echt van de kinderen te maken en ook gaan we knutselen in het thema herfst. Op 21 november staat er een voetbalclinic gepland, in samenwerking met KGB. En op 30 november gaan we knutselen voor het dan aanstaande Sinterklaasfeest. Ga direct naar www.kidshonkzuid.nl om je kind(eren) aan te melden voor deze leuke activiteiten. Alle activiteiten zijn kosteloos. Kidshonk Zuid in het kort. 

Kidshonk Zuid organiseert wekelijks naschoolse sportieve, creatieve en leuke leerzame activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, ook in samenwerking met (sport)verenigingen. Onze doelstelling is kinderen te verbinden in Bovenkarspel Zuid door samen te spelen, samen te bewegen en samen te leren. En via de kinderen ook hun ouders en de wijk.