Start inschrijving Seniorenschool
maandag 25 december 2017

De Seniorenschool is een activiteit van de afdeling welzijn van Welwonen. Er is keuze uit een gevarieerd cursusaanbod. Bij de Seniorenschool doet u kennis op, ontwikkelt u uw vaardigheden en breidt u uw sociale netwerk uit.

Cursusaanbod. De Seniorenschool biedt talencursussen op verschillende niveaus, maar er zijn ook creatieve cursussen en lessen voor het gebruik van een Android tablet. Bijvoorbeeld een tablet van Samsung, HTC, Sony, Asus, Acer, LG of een Huawei-apparaat. Er zijn tabletlessen voor beginners en voor gevorderden.

De cursussen Kennismaken met improvisatietheater, Nidra meditatie en de cursus LEEF! staan wegens groot succes ook in het voorjaar op het programma. Andere cursussen in het voorjaar zijn Bewust en gezond koken, Muziek (over het notenschrift), Veilig in het verkeer, Literatuur, Poëzie, bewegingscursussen Yoga, Pilates en Gymnastiek. Bent u een buitenmens? Dan is de cursus Nieuwe natuur wellicht iets voor u. Naast het binnenprogramma biedt deze cursus ook twee buitenexcursies.

Inschrijven. De cursusgids vindt u op www.seniorenschool.nl, waar u ook kunt inschrijven. Heeft u vragen? Mail dan naar deseniorenschool@welwonen.nu of bel 0228 - 350 500. De Seniorenschool is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 12.30 uur, behalve tussen Kerst en Nieuwjaar.