Start twee verschillende leesclubs in Enkhuizen
dinsdag 15 januari 2019

Doel van deze week is om het lezen te stimuleren, deelnemen in een leesclub helpt daarbij. Bovendien is het een ideale gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten. In Enkhuizen starten in die week twee nieuwe leesclub, een voor moderne literatuur en een voor geschiedenis, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs.

Senia werkt samen met de Westfriese Bibliotheken in Enkhuizen. De informatieve oprichtingsbijeenkomsten zijn op woensdagochtend en woensdagmiddag 30 januari. Een medewerker van Senia geeft dan uitleg over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend, na de informatieronde en kennismaking met andere belangstellenden kunt u ervoor kiezen om mee te doen. 

Aanvang van de bijeenkomst is 11.30 uur (moderne literatuur) en 13.00 uur (geschiedenis), in Westfriese Bibliotheken locatie Enkhuizen, Wielewaal 3. Graag aanmelden via e-mail info@senia.nl Mocht u verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, kunt u dit melden bij info@senia.nl, dan wordt u op de hoogte gehouden.Kijk voor meer informatie ook op www.senia.nl