Start van nieuw seizoen Haringhoppers
woensdag 02 oktober 2019

Een gezellige middag voor leden én alle inwoners van Enkhuizen van alle leeftijden. De minikermis wordt georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor de activiteiten van de Haringhoppers zoals de ‘Bonte middag voor senioren’, de kindermiddag ‘Enkhuizen got talent’, het ‘Frisfeest’ voor tieners en natuurlijk de optocht.

Het is een gezellige middag waar IEDEREEN welkom is. De entree is gratis, maar er kan binnen een spelletjeskaart a € 3,50 gekocht worden waar 5 spelletjes mee gedaan kunnen worden zoals ballengooien, snoepdraaien, sjoelen etc. Je kan slijm maken en je kan geschminkt worden.

Of wat te denken van een heuse schiettent, hoefijzer werpen, Daltons mikken, Paardenrace en Sombrero werpen. Wil je eens echt voetballen in de grote zaal van de Nieuwe Doelen, dan kun je proberen zo hard mogelijk op doel te schieten. Een snelheidsmeter meet de snelheid van je schot.

Er wordt koffie met een punt huisgemaakte taart verkocht en er is een Rad van Fortuin. 

Bij het draaiend rad worden talloze prijzen verloot zoals taarten, worsten, koek, kadobonnen en voor de kinderen is er een speciale kinderloterij. De Blaaskaken zullen optreden om de feestvreugde te vergroten.
Kom je ook? Zondag 6 oktober, vanaf 14.00 uur in de Nieuwe Doelen.