Steun Het Vergeten Kind
woensdag 28 maart 2018

Deze dansmiddag voor Het Vergeten Kind is een initiatief van Lara Oud-Weel uit Wervershoof, eigenaresse van Dansevents. Lara: “Samen dansen is leuk. Het verbindt en brengt positieve vibes die we allemaal nodig hebben en verdienen. Die positiviteit is helaas niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Veel kinderen groeien op in een kansarme situatie. Daarom zet ik me, samen met Juvat, graag in voor deze kwetsbare kinderen. De opbrengst die we met z'n allen bij elkaar dansen, doneren we aan Stichting Het Vergeten Kind.”

Juvat Westendorp is naast danser en acteur, ambassadeur van Het Vergeten Kind. Hij geeft twee workshops; één voor kinderen van 7 t/m 13 jaar en één voor deelnemers van 14 jaar en ouder. Ook zeer geschikt voor volwassenen. Juvat zorgt ervoor dat alle deelnemers lekker mee dansen en de zaal met een glimlach verlaten!

Workshop 14.00 uur (7 – 13 jaar) € 12,50 en workshop 15.45 uur (14 + / ook voor volwassenen) € 20,00 in De Schoof – Kerkelaantje 1 – Wervershoof. Meer info en kaartverkoop naar dansevents.nl