Stichting Vrienden Tuin Bosmanstaete
zaterdag 29 juli 2017

 

Afgelopen zaterdag hebben Ton Kenter en Cor Vriend de fundering onder de volière hersteld zodat de komende weken de opbouw verder kan gaan. En ook is Vreeker Bestrating en Groen weer begonnen met de afbouw van de kinderboerderij en waarschijnlijk zal deze eind volgende week klaar zijn.

Inmiddels hebben er zich al 22 vrijwilligers aangemeld voor de verzorging van de dieren en is Cor druk bezig met een draaiboek en coördinatie. Ook hebben wij met het bestuur al een “huisbezoek” gebracht een enkele dieren voor de kinderboerderij. We hebben ook al enkele pasfoto’s van de nieuwe bewoners van de volière en kinderboerderij.

As. zaterdag 29 Juli om ongeveer 11.00 u gaan we gaten boren in de bielzen wand nabij het terras zodat oeverzwaluw en ijsvogel daarin kunnen nestelen, als dat lukt hebben ook toch wel iets speciaal in onze tuin De Verbinding. Ook worden er weer een paar eenden korven geplaatst in de sloot aan de Tuinstraat en gaan we de in grote vijver nog meer werkzaamheden uitvoeren, en niet te vergeten het watergeven en onderhoud van de bloembakken.

Let op; de tuin is nog lang niet klaar. U kan ons helpen om donateur ( vriend ) van Stichting Vrienden Tuin Bosmanstaete te worden en/of u als vrijwilliger aan te melden! info@tuinbosmansteate.nl  Facebook ; Vrienden Tuin Bosmansteate. Website ; www.vriendentuinbosmanstaete.nl