Streekpunt Hoogkarspel
zaterdag 06 mei 2017

Er is onder andere een alliantie gesloten met als onderwerp: " Hoe kunnen we er voor zorgen dat het Streekpunt in Hoogkarspel meer van ons allemaal wordt?"

In de bibliotheek in Hoogkarspel is ook Het Streekpunt gevestigd, Deze fraaie ruimte fungeert als ontmoetingsplek voor de inwoners van Hoogkarspel. In het Streekpunt worden al veel activiteiten georganiseerd maar deze zijn vooral gericht op senioren. Zo is er al een haak- en breitafel een repaircafe, eens per maand samen eten ,een lunchtafel, een "konkel"tafel en een digitafel. Je kunt er ook een biljartje leggen en op de donderdagmiddagen kun je "Keezen". Op www.hetstreekpunt.nl vind je snel op welke dag en tijd deze voornoemde activiteiten worden georganiseerd.

De alliantie "Hoe zorgen we dat het Streekpunt meer van ons allen wordt" wil naast de hierboven genoemde activiteiten graag nog verder uitbreiden en graag verschillende activiteiten organiseren voor verschillende leeftijdsgroepen.

Er zijn al veel vrijwilligers bij het Streekpunt maar de alliantie zoekt nog een extra groep vrijwilligers die hun enthousiasme en talenten willen inzetten voor nieuwe activiteiten.
Heb je vrije tijd, ben je al met pensioen en heb je er plezier in om jouw kennis over talen, schilderen, tekenen, PR en voeding op andere mensen over te brengen? Of ben je goed in koken? Meld je dan aan als vrijwilliger!
Is Nederland niet je vaderland maar wil je kookspecialiteiten uit je geboorteland delen met mensen uit andere culturen? Meld je aan als vrijwilliger! We hopen natuurlijk op veel leuke reacties om in elk geval tot eind van dit jaar een leuk en gevarieerd programma te kunnen samenstellen.

Heb je interesse? 
Meld je dan aan bij Greet Hekelaar 0621505408 of Els Kramer 0610747414.