Streker Oerbos Survivalrun voor de 10e keer
woensdag 10 oktober 2018

Alle wedstrijden starten in het Streekbos. De deelnemers melden zich eerst op de atletiekbaan SAV, hiervandaan vertrekken bussen naar de start in het Streekbos. De eerste groep gaat om 9.30 uur weg. En de finish is voor alle deelnemers op de atletiekbaan van SAV. 

De 8 km telt 30 hindernissen en is bestemd voor de jeugd en senioren, eerst zullen zij een ronde lopen van 5 km en doen daarna de route van 8 km. De 18 km is een behoorlijk zware wedstrijd met 69 hindernissen voor getrainde senioren, deze lopen eerst 2 rondes van 5 km en daarna de 8 km. Er zullen meer dan 1200 deelnemers van start gaan. 

Kledingadvies vanuit onze organisatie: een lange strak zittende hardloopbroek (lycra) te dragen, (legging). Zorg ervoor dat de legging aansluit bij de enkels, of lange sokken, waardoor schaafplekken worden voorkomen. Geen tape om de broekspijpen i.v.m. afknelling. Een korte broek is niet geschikt. Het best is strak zittende sportschoenen met terreinprofiel, en de veters strak aantrekken met een dubbele knoop. Geen sieraden om. 
Burgemeester Wortelboer zal het startsein geven om 10.30 uur.

Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers, daar willen we ook onze aandacht aangeven. De weersvoorspelling zijn positief, dus reden genoeg om hier een kijkje te komen nemen. Een spectulair sportevenement wat uw aandacht en belangstelling meer dan waard is.