Studiekeuzestress? Of valt je beroepskeuze valt tegen?
dinsdag 18 december 2018

 

Geen idee wat je wilt studeren? Marit heeft als Studie-Loopbaanadviseur een studiekeuzetraject ontwikkeld, waarbij zij jongeren met studiekeuzestress begeleidt naar de juiste studiekeuze. Het traject is kort én krachtig, want in 3 gesprekken ontdekt zij samen met jou welke studie het beste bij je past. Als ouder is het vaak heel lastig om met je kind in gesprek te gaan over welke studie nu het beste past. Marit weet precies hoe zij met hen in gesprek kan gaan en zij haalt het beste uit hen om de juiste studiekeuze te maken.

Begin op tijd! Twijfel niet! Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Onlangs je diploma behaald! Baan gevonden en toch valt je gekozen beroepskeuze tegen? Je hebt onlangs je studie afgerond en je dacht dat je je 'droom' baan gevonden had. Helaas kom je erachter dat je deze baan helemaal niet zo leuk vindt, je hebt geen uitdaging én geen werkplezier. Je twijfelt of je hier wel wilt blijven werken en of je in de gekozen studierichting verder wilt. Wat nu? Wil je weer studeren? Opnieuw beginnen?

Wellicht bezit je met je diploma en je werkervaring over genoeg bagage om een carrièreswitch te kunnen maken? Twijfelen is niet erg! Marit biedt met Flow in Life dé oplossing met een beroepskeuzetraject. Het beroepskeuzetraject is een loopbaantraject in het klein, een 'lightversie'. In 4 gesprekken heb jij een nieuwe koers in je loopbaan gevonden. Hoe gaaf is dat! 

Ze omschrijft zichzelf als enthousiast en vindingrijk. In de gesprekken denkt ze met je mee en voelt ze zich verantwoordelijk voor de stappen die je maakt en natuurlijk hoort daar ook een vleugje humor bij. Vragen stellen is haar kracht en zij benadert jou altijd vanuit de positieve kant.

Neem een kijkje op haar website www.flowinlife.nl voor meer informatie! Je mag altijd een vrijblijvende afspraak maken om je mogelijkheden te bespreken, op haar werklocatie in Grootebroek of Zwaag. Je kunt haar bereiken via info@flowinlife.nl of 06-50545941.