Symposium in Rigtershof
vrijdag 27 oktober 2017

Soms met de nodige zorg, maar ook voor mensen die geen zorg nodig hadden. Tegenwoordig is dit allemaal heel anders, een indicatie is altijd vereist. Ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan is er een:
symposium langer thuis wonen. 

Dat is het motto van deze bijeenkomst. Wilt u meer weten over hoe het verder moet als u iets overkomt. Hoe is de zorg aan huis dan geregeld? Hoe komt de indicatie voor zorg tot stand? Wat kan de WMO voor mij betekenen en hoe zit het met het ouderenbeleid in de gemeente. Kom dan gewoon naar het Symposium op Woensdag 1 November om 14.00 uur in het Rigtershof. 

De sprekers op het Symposium zijn: Wethouder Jan Munnik v.Sociale Zaken. Over ouderenbeleid in de gemeente. Wijkverpleegkundige Ingrid Ootes. Over alle mogelijkheden van de wijkverpleging in Stede Broec.
WMO/WIJKTEAM medewerker over hoe je zorg en hulp regelt. Daarnaast zijn er informatie stands van De  Woonschakel voor ouderen huisvesting, het vitaal team over woningaanpassingen/hulpmiddelen en de Omring Wijkverpleegkundige voor informatie over zorg aan huis. 

Komt u ook? Maak op deze middag kennis met de mensen die in de zorg werkzaam zijn en steek Uw licht over Zorg en Wonen in de informatieve en gezellige bijeenkomst. De koffie en wat lekkers staan klaar. Wij zien U graag op 1 november om 14.00 uur in: Rigtershof, Rigtershof 09, Grootebroek.