t Singeltje Bloemen en Planten viert jubileum
zondag 27 augustus 2017

Al van jongs af aan voelde zij zich helemaal thuis tussen de bloemen. Het werd haar passie. Op zaterdag 2 september wordt het jubileum in de winkel samen met alle klanten gevierd met o.a. workshops, een pluktuin en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes met een bloemige twist. Iedereen is van harte welkom!

De liefde voor het bloemenvak is al op jonge leeftijd ontstaan. In de bloemenzaak van haar ouders aan de Westersingel is deze verder gegroeid, waarop Connie op 18-jarige leeftijd besloot deze zaak voort te zetten. Dit is doorontwikkeld in een driedaagse standplaats en een eigen bloemenlijn voor supermarkten. Tien jaar geleden las Connie dat haar droomlocatie te huur stond, hierop werd het roer omgegooid en Connie’s droom werkelijkheid. Een goede keuze, want tot op de dag van vandaag gaat zij met veel enthousiasme en plezier naar haar winkel.

In ’t Singeltje vindt u een breed assortiment aan bloemen en planten. Deze worden door Connie op de Bloemenveiling Ede zelf geklokt, hierdoor is er iedere dag verse aanvoer. Bij binnenkomst raakt u meteen geïnspireerd door de vele kleuren en geuren, op verzoek maakt Connie allerlei vormen van creatief bloemwerk. Daarnaast zijn rouw- en trouwarrangementen haar specialiteit. Verder verzorgt ’t Singeltje het hele jaar door creatieve workshops passend bij het seizoen. Een aanrader als vriendinnen-, vrijgezellen- of familiedag. Voor zowel bedrijven als particulieren biedt ’t Singeltje bloemenabonnementen aan, waarbij vele verschillende mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunt u langs komen in de winkel. Er is altijd tijd voor een praatje, want persoonlijke aandacht staat hoog op de prioriteitenlijst.

Voor het feestelijke jubileumfeest op zaterdag 2 september zijn verschillende leuke activiteiten bedacht. Zo is er voor kinderen een doorlopende workshop bloementaart maken inclusief limonade, kosten slechts 2,50. In de winkel wordt verder een pluktuin gerealiseerd waar klanten hun eigen boeket kunnen samenstellen voor een bijzonder jubileumprijsje. Het geheel wordt omlijst door hapjes met een bloemige twist. Dit alles en meer tussen 9.00 en 16.00 uur in de winkel.

’t Singelt Bloemen en Planten is gevestigd aan de Nieuwstraat 32a in Medemblik, tel. 0227-547441, zie ook www.singeltje.com Nieuwstraat 32a | 1671 BD Medemblik | T: 0227-547441