Tango in Enkhuizen
donderdag 24 augustus 2017

Ook in West-Friesland weten we daar alles van. In een gezellige en ongedwongen sfeer biedt Tango Portenas wekelijks tangoles in Hoorn (vrijdagavond) en Enkhuizen (zondagavond). Op zaterdagavond 2 september om 19:00 uur is er een gratis vrijblijvende proefles Argentijnse tango in Die Port van Cleve. Professionele dansleraren laten u deze avond de essentie van het tangodansen ervaren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Opgeven kan via: info@tango-portenas.com

Tangosalon. Na de proefles openen we om 20:00 uur het nieuwe tangoseizoen in de sfeervolle dansruimte van Die Port van Cleve in Enkhuizen. Een tangosalon is de gelegenheid om in een ontspannen sfeer te dansen op Argentijnse muziek. Genieten van de Argentijnse tango is ook mogelijk zonder zelf te dansen. Kijken en luisteren in een sfeervolle ambiance is echt een avondje uit. Onze eigen dj Enrique uit West-Friesland verzorgt de muziek. Daar zijn we trots op, want hij draait zelfs op tangosalons in het buitenland!

Gratis Proefles 19:00 – 20:00 uur. Tijd tangosalon: 20:00 – 24:00 uur. Kosten tangosalon: 5 euro voor dansers (proeflessers gratis). Plaats: Hotel Restaurant Die Port van Cleve, Dijk 74/76 in Enkhuizen.