Taxaterdag bij RE/MAX Connect
woensdag 16 februari 2022

Hierbij kunt u kosteloos de waarde van uw woning laten bepalen. Wat is de meeste actuele waarde van uw woning? U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen? De makelaars van RE/MAX Connect helpen graag met een gratis waardebepaling. Dankzij hun grote kennis van de lokale woningmarkt bent u verzekerd van de actuele waarde van uw woning.

De waarde van uw woning
Een waardebepaling is een momentopname. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Ook een verbouwing en de staat van onderhoud beïnvloeden de waarde van het huis. Bovendien zal de marktwaarde worden beïnvloed door de omgeving, de ligging en vraag en aanbod in de omgeving. Maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid. RE/MAX Connect heeft de lokale kennis en expertise in huis om uw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten. Deze waardebepaling door RE/MAX kost u niets en verplicht u tot niets. En u krijgt er veel voor terug: een goede indruk van wat uw huis in de huidige markt gaat opbrengen.

Wanneer waardebepaling?
U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Wanneer u een woning wilt verkopen. U krijgt direct een realistisch beeld van de huidige waarde van uw woning, wat de verkoopmogelijkheden zijn én met welke verkoopstrategieën de voor u meest geschikte koper voor uw woning wordt gevonden! Wanneer u een woning wilt kopen. U heeft een huis op het oog en wilt weten wat u nu moet doen? Eerst kopen of eerst verkopen? Is de prijsstelling van de nieuwe woning wel realistisch? Wat is uw eigen woning waard? Hoe moet het nu verder? RE/MAX Connect is gespecialiseerd in deze proces-begeleiding. U staat nooit alleen!

Vraag een gratis waardebepaling of officieel taxatierapport aan
Wilt u ook weten wat de actuele waarde is van uw woning? Ga naar www.makelaars-van-connect.nl/diensten. Dan nemen zij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis waardebepaling of een officieel NWWI gevalideerd taxatierapport.
Re/Max Connect, De Tuin 23, Bovenkarspel, T. 0228-351835,
www.makelaars-van-connect.nl