Taxaterdag succesvol
donderdag 11 maart 2021

Er zijn veel reacties van woningbezitters bij het bekende makelaarskantoor binnengekomen die geïnteresseerd zijn in de actuele waarde van hun woning. Daar zaten particulieren tussen die op dit moment actuele verkoopplannen hebben, omdat er een directe verhuisbehoefte is én verkoop op de woningmarkt nu erg gunstig is. Er waren ook mensen die, met het oog op hun langere termijn toekomstplannen, de huidige waarde van de woning wilden weten om deze mee te nemen in hun berekeningen en verwachtingen.


Al deze wensen zijn enthousiast door de makelaars van RE/MAX Connect opgepakt en is iedereen van gratis advies voorzien. Mocht u te laat zijn geweest om gebruik te maken van deze Taxaterdag mogelijkheid om de waarde van uw woning te laten bekijken? En u wilt daar alsnog gebruik van maken? Is dat voor de makelaars van RE/MAX Connect geen enkel probleem.

Wanneer u naar www.makelaars-van-connect.nl gaat of belt met 0228 351835 kunt u uzelf alsnog hiervoor aanmelden. Dan komt er geheel vrijblijvend een makelaar persoonlijk bij u langs om met u de waarde van uw woning te bespreken. Helemaal gratis!

RE/MAX, De Tuin 23, Bovenkarspel. T. 0228-351835. connectbovenkarspel@remax.nl