Team “Leef Elke Dag” gaat de berg weer op
woensdag 25 oktober 2017

De berg op.... ‘Leef Elke dag’ is de naam en het motto van het team dat 7 juni 2018 de grote berg Alpe d’Huez gaat beklimmen. Tot deze dag organiseren zij een aantal evenementen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Kicken op de Kick-Off. Het eerste evenement, de Kick-Off is op 10 november. 

Vanaf 20.30 uur gaat de deur van Billy Backery’s open. Het wordt een geheel verzorgde avond waarin de muziek zal worden verzorgd door de dj’s Jeroen Kromwijk en Oscar Lumi. De kaarten voor dit evenement zijn te koop voor € 37,50 op de volgende verkoopadressen: Enkhuizen: Symijo, Vishandel Schilder, Shoeby Streekhof Bovenkarspel: Bruna, Smaak van de Streek, Shoeby. 

Voor aankomend jaar staan er weer diverse acties gepland, waaronder de dineractie in januari en Ut Glazen Huus later in het jaar. Dus volg ons op facebook.com/leefelkedag/ en blijf op de hoogte. Alpe d’HuZes. Iedereen heeft zo zijn persoonlijke reden om de berg te beklimmen, lopend of op de fiets. Waar we ons allemaal voor inzetten is meer onderzoek naar kanker. Zodat het uiteindelijk een chronische ziekte wordt waar we niet meer aan dood gaan. Wil je de persoonlijke verhalen en beweegredenen lezen? Kijk dan op de site van Alpe d’HuZes. Daar zijn de deelnemers en teams te vinden.