Tensen Hoorn levert Jeep en Renault af
woensdag 05 juli 2017

Maar het is echt een all-round autobedrijf waar alle automerken van harte welkom zijn. En naast de verkoop en onderhoud worden er ook aantrekkelijke lease- en financieringsmogelijkheden aangeboden. Zo was er vorige week de aflevering van een aantal Jeep- en Renault modellen aan ‘buurman’ de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD). Met de kwaliteit van de Jeep en Renault modellen en het onderhoud om de hoek, een mobiliteitsdeal van het hoogste niveau. 

De RUD NHN is voortgekomen uit een fusie tussen de milieudiensten Regio Alkmaar, West-Friesland, Kop van Noord-Holland, zes gemeenten en de provincie Noord-Holland. In het pand aan de Dampten in Hoorn werken ongeveer 120 specialisten waaronder bodemspecialisten, handhavers, vergunningverleners, juristen, klimaat- en geluidsspecialisten. Het werkgebied van de RUD bestaat uit 17 gemeenten met in totaal bijna 650.000 inwoners en met meer dan 17.000 inrichtingen die onder de Wabo en de wet Milieubeheer vallen.

Om de organisatie meer zichtbaar te maken en efficiënter te laten werken, werd onlangs besloten tot verbeteringen van het wagenpark. Stadsgarage Tensen in Hoorn profileert zich al vele jaren als het autobedrijf ‘op de hoek’. Mede om die reden ontvangt het autobedrijf regelmatig nieuwe Ford rijders, het automerk dat een jaar geleden uit de binnenstad verdween. De centrale ligging van het autobedrijf, met o.a. het station, het Westfries Gasthuis en het winkelhart van Hoorn op loopafstand, maakt het mogelijk dat terwijl u werk, winkelt of op bezoek gaat, uw auto APK wordt gekeurd en/of hersteld.

En dat voor alle automerken. Daarnaast kent het autobedrijf flexibele en royale openingstijden en behoort een haal- en brengservice tot de mogelijkheden. Voor het RUD werd een contract afgesloten via de MKB-lease organisatie, een betrouwbare partner waar het gaat om mobiliteit. Het enige wat de klant hoeft te doen is het maken van afspraken voor onderhoud, een eventuele bandenwissel of schadereparatie. Zij doen de rest. Benzine er in en rijden maar. Echt leasen zonder zorgen dus. Meer info Stadsgarage Tensen, Dampten 6 in Hoorn tel. 0229-235544 zie ook: www.autotensen.nl