The new kid in Town
woensdag 07 november 2018

Een uitgelezen moment om een nieuw makelaarskantoor op te starten. De uitdaging aan te gaan! Dat is wat makelaar John Greuter eerder dit jaar gedacht moet hebben. Met een flinke dosis ervaring, bouwkundige kennis en de nodige theorie op zak lanceerde hij augustus jongstleden John Greuter Makelaardij met een no-nonsense makelaar die lol heeft in zijn vak en daar ook nog eens behoorlijk goed in is, al zegt hij het zelf.

Het kantoor is gevestigd aan De Oude Veiling in Zwaag en is moeilijk over het hoofd te zien. Bij het oprijden van het industrieterrein is het fonkelnieuwe logo op de witte gevel één van de eerste dingen die opvallen. In een aangenaam kantoor met goede koffie (niet geheel onbelangrijk!) is John een plekje op de Westfriese woningmarkt aan het veroveren.

Want een Makelaarskantoor in Hoorn, dat is niet per se een heel vernieuwend idee. Toch is iedere makelaar anders en is de keuze voor de klant eerder een luxe dan vervelend. Bij de aan- of verkoop van een huis gaat het daarbij vooral om een klik met de makelaar. Die heb je nu eenmaal niet met iedereen. John Greuter Makelaardij onderscheidt zich daarbij niet alleen in een no-nonsense aanpak maar ook door transparantie. Zo zijn bijvoorbeeld alle prijzen gewoon inclusief BTW zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. En dankzij de ruime contactmogelijkheden, ook buiten kantoortijden, blijft John nauw betrokken bij elk verkooptraject. Omdat iedere klant alle aandacht verdient. Dat zijn de voordelen van een klein makelaarskantoor! 

De mogelijkheden voor u? Nieuwsgierig naar ons? Wij wel naar u! John komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek en, wanneer wenselijk, een gratis waardebepaling. Kies je voor John Greuter Makelaardij, dan zijn de opstartkosten voor ons. Dat scheelt toch al snel zo’n 700 euro! Maak een afspraak via de mail: info@johngreutermakelaardij.nl of bel met 0229 - 50 64 71.