Themabijeenkomst PISA-Enkhuizen
zaterdag 05 maart 2022

Op woensdag 9 maart, van 9.30 tot 12.30 uur is de maandelijkse inloopochtend van Inloophuis PISA in Huis van de Buurt, IJsselzand. Voor iedereen die te maken heeft met de gevolgen van kanker organiseert PISA deze ochtenden. Je kunt dan binnenlopen voor een gesprek met een gastheer of -vrouw, voor informatie of gewoon voor een lekkere kop koffie of thee en wat rust. Tijdens deze ochtenden zijn er verschillende activiteiten, zoals nu massages door Henneke van de Wateringen.

Massage
Deze maand wordt in Huis van de Buurt, IJsselzand van 10.00 tot 12.00 uur heerlijke massages gegeven door Henneke van de Wateringen. Zij heeft ervaring met onder andere voetreflex massage, Shiatsu en Stoelmassage. Hoe fijn is het als je een moment van rust voor jezelf kunt hebben waarin weer aandacht is voor jou als persoon en niet als patiënt. Even genieten en ontspannen. 
Voor de komende periode heeft PISA, Centrum voor leven met en na kanker, nog een aantal andere ontspanningsactiviteiten en voorlichtingsbijeenkomsten gepland, afwisselend in De Drom en in IJsselzand. In april organiseert PISA een creatieve activiteit en in mei wordt een voorlichting gegeven over voeding en kanker. Het seizoen wordt afgesloten met opnieuw een verrassende creatieve workshop.

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit in IJsselzand, Anjerstraat 1, kan door een mailtje te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl of via de website: www.inloophuispisa.nl bij Contact: aanmelden voor een activiteit. Je kunt ook bellen met het inloophuis in Hoorn: 0229-758531.