Toneelvereniging Euripides bestaat 75 jaar
zondag 01 maart 2020

Op zaterdag 14 en 21 maart 2020. 19.30 uur en op zondag 15 maart 2020 14.00 uur. Een familievoorstelling voor jong en oud in Dorpshuis De Stek, Op den Hoef 36 in Grootebroek. Lucette woont samen met haar lieve vader, boze en valse stiefmoeder en twee “verschrikkelijke gemene” stiefzusjes. Dit onuitstaanbare stel behandelen zachtaardige Lucette als dienstmeid en hebben haar de bijnaam Assepoester gegeven.

De Koning en Koningin van het land, willen dat hun zoon de Prins gaat trouwen maar daar heeft de Prins totaal geen zin in. Helaas pindakaas voor de prins want alle huwbare meisjes uit het hele land worden uitgenodigd voor een prinselijk bal waar de Prins zijn bruid zal moeten kiezen. Stiefmoeder doet haar uiterste best haar vreselijke dochters zo mooi mogelijk op te tuigen en besluit dat assepoester niet naar het bal mag gaan. Is er nog hoop voor Assepoester om toch op het mooie prinselijke bal te verschijnen? Zal de prins zijn bruid vinden? En wat voor snode plannen hebben de stiefzusjes en stiefmoeder nog in petto voor de arme Assepoester? Er is er maar één die daar wel raad mee weet; de goed fee! 

Neem het hele gezin mee en kom genieten van dit prachtige sprookje en wie weet lukt het om na afloop Assepoester en de Prins een hand te geven of zelfs op de foto te gaan met de Fee! Kaarten in de voorverkoop € 6,- bij Bakker De Groenteman, Streekhof. Dorpshuis de Stek. De Zinken viool Zesstedenweg 115. Kaarten aan de zaal € 7,-.