Toneelvereniging Michaël speelt een blijspel.
dinsdag 17 maart 2020

Op zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 maart zijn de voorstellingen in ons eigen dorpstheather café Het Gouden Hoofd. De entree is € 7,50 pp. Kaartjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Loes Beemster Golden Deliciouslaan Blokker tel. Maar ook op de avond in het dorpstheather.

De titel van het toneelstuk is ALLE BALLEN OP BERTHA een blijspel in drie bedrijven door Winnie Abel. Het stuk speelt zich af in een verlopen café De Warme Bal, waar het bij binnenkomst al ruikt naar frituurvet. Het is een verlopen kroeg met weinig klandizie en de klanten die er komen zijn enkele oude kroegtijgers. 
De neef van Bertha baron van Voorst heeft ooit geïnvesteerd in deze verlaten kroeg en denkt dat het een exclusief restaurant is. Dan heeft Bertha ook nog eens een jaloerse horeca buurman die haar het leven erg zuur maakt. Ook is er een loco burgemeester die wat stemmen moet vergaren voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het roken in café de Warme bal is hem een doorn in het oog en maakt het Bertha daardoor erg lastig.

Op het moment dat de neef vanuit het buitenland aankondigt naar Nederland te komen breekt er paniek uit en weet Bertha niet wat te doen. Bijzondere mensen bezoeken deze verlopen kroeg en dat brengt veel humor mee in dit toneelstuk. Daarom zijn er ook hilarische en zeer komische momenten in dit toneelstuk.
Kortom een toneelstuk voor een heerlijk avondje uit. De cast begroet u graag tijdens een van de uitvoeringen. Een totaal avondje uit met op de zaterdagen livemuziek. Dus koop snel kaartjes voor deze leuke toneelvoorstelling Alle Ballen Op Bertha!!