Toneelvereniging Vriendenkring Zwaag
woensdag 28 november 2018

Vrijdag 30 november en zaterdag 1 december is het zover. Na meer dan 40 jaar bestaan speelt Toneelvereniging Vriendenkring Zwaag haar allerlaatste uitvoeringen. Door de kleine hoeveelheid leden en vrijwilligers is de vereniging te kwetsbaar geworden en wordt het neerzetten van een nieuwe reeks uitvoeringen telkens een nog grotere uitdaging. Het harde werken van alle leden en vrijwilligers wordt enorm gewaardeerd maar ze hebben gekozen om nog één keer een fantastische reeks uitvoeringen neer te zetten.

Na lang en hard repeteren is de cast helemaal klaar om u een hilarische avond te bezorgen met het komische toneelstuk Hotel op Stelten. U wordt meegenomen naar het bouwvallige hotel van manager Roos van Vliet en haar knorrige collega Albert. Ondanks de staat van het hotel, zijn alle kamers geboekt en belooft het een drukke avond te worden. Veel bijzondere gasten blijven een nacht slapen, al weet niemand echt in welke kamer dat gaat gebeuren. Affaires, overmatig alcoholgebruik en enorme misverstanden. Het komt allemaal langs in Hotel op Stelten.

Wilt u ook bij de voorstellingen in Partycentrum de Witte Valk Zwaag aanwezig zijn? De kaarten zijn nog te koop via de website of aan de deur voor maar € 10,- inclusief lot. Kijk voor meer informatie op www.vriendenkringzwaag.nl/hotel-op-stelten.