Total Body Control 1 jaar in Enkhuizen
maandag 18 december 2017

Bij de Y-Brow Studio werd een nieuwe methode voor het zetten van wenkbrauwen in de vorm van microbladen geïntroduceerd. Er zijn van die dagen waarbij je het liefste aan alle drukte van het dagelijkse bestaan wil ontsnappen. Dan bent u bij Total Body Control in goede handen.

Hier vinden ze het namelijk super belangrijk dat u optimaal gaat genieten van uw behandeling met als voornaamste doel om mensen met een tevreden en een goed gevoel de deur uit te laten gaan. ‘We ontvangen regelmatig een bosje bloemen, lieve kaartjes of andere bedankjes van tevreden klanten als blijk van waardering,’ vertelt eigenaresse Fleur Vreeken. ‘En dat is waar we het voor doen’. 

Om de vakkennis goed ‘up to date’ te houden, worden met enige regelmaat workshops en vakbeurzen bezocht. Volgens Fleur de beste manier om haar klanten ook de komende jaren de beste producten en diensten te kunnen aanbieden.

Bij Total Body Control kunt u, naast de nieuwste manier voor figuurcorrectie en spieropbouw, ook kennismaken met verschillende nieuwe behandelmethodes. Zo is er een nieuwe anti-rook behandeling. Deze methode zorgt ervoor dat door middel van laser acupunctuur de nicotine receptoren in de hersenen in slaap gebracht worden. Tevens wordt ervoor gezorgd dat het lichaam geen nicotine meer accepteert.

Daarnaast wordt de ververbranding geactiveerd zodat uw gewicht zo stabiel mogelijk blijft.  Ook is het mogelijk hier uw tanden veilig te laten bleken. Hiervoor wordt gewerkt met de producten van Perfect Dent, een goede en veilige optie. Een speciale bleekgel zonder peroxide en LED-licht verbetert de kleur van uw tanden. 

Bij de Y-Brow Studio is er een nieuwe wenkbrauw behandeling Microblading. Deze is ook heel geschikt voor alleen aanvulling, dus voor vollere wenkbrauwen zonder bijtekenen. Vraag in de studio naar de mogelijkheden. Wij wensen iedereen stralende feestdagen en zien u ook graag in het nieuwe jaar in onze gezamenlijke salon.

Meer weten? Total Body Control vindt u aan Noorder Havendijk 25 on Enkhuizen tel. 06-245 094 57 of e-mail: totalbodycontrolenkhuizen@gmail.com Behandelingen alleen volgens afspraak.