Trouwe blije huurders
donderdag 14 september 2017

Daarom kregen ze bezoek en een kleine verrassing van twee medewerkers van de woningcorporatie. Het ontvangst was hartelijk met taart en heerlijke koffie uit 'grootmoeders' kopjes in een gezellig ingerichte woonkamer met gashaard.

De centrale verwarming missen ze niet. Aan de muur hangen diverse stillevens en natuurschoon. Allemaal met liefde en passie door mevrouw De Jong geschilderd. In de tuin toont meneer de Jong met trots hun bramenstruik. Het fruit kleurt al lekker en smaakt goed. Hij vertelt over de schommelbank waar ze al meer dan 20 jaar van genieten. Tussen het groen staan kaboutertjes. Mevrouw De Jong: 'ach ja, dat krijg je als je ouder wordt...' 

Buren zijn net zo trouw. Hun buren, Niek en Margot Nugter, vierden al eerder hun 50-jarig jubileum. Meneer en mevrouw De Jong kwamen met hun zoon en dochter een paar jaar later in de straat wonen. En nog altijd wonen de twee echtparen heel plezierig naast elkaar. 

Met trots presenteert mevrouw de Jong de foto's die haar schoonzoon onlangs maakte, speciaal ter ere van hun woonjubileum. Een kiekje vóór het huis en één in de achtertuin samen met hun hondje en de buren. Welwonen wenst de heer en mevrouw de Jong nog veel woonplezier in goede gezondheid!