Tuin van deze tijd
vrijdag 06 oktober 2017

Realisatie kwam tot stand in samenwerking met Stichting Roze Netwerk, Roze Senioren West-Friesland en Stichting Vrienden Tuin Bosmanstaete. Bewoner van Bosmanstaete Piet Karsten heeft het bankje gesponsord en heeft de teksten voor de bordjes op de bank bedacht;'Wie goed doet, goed ontmoet ... wie lief doet, lief ontmoet' 'Je bent wie je wilt zijn ... en je mag zijn wie bent'.

Door het plaatsen van een elfendeurtje http://www.elfendeurtjes.nl/ ) heeft onze kinderboerderij ook een sprookjesachtig karakter gekregen. Elfendeurtjes zijn bedoeld om kinderen en volwassenen een sprookjesmoment te geven. Hoe geweldig is het als het deurtje tijdens een wandeling plotseling wordt gezien,

Er is een elfje komen wonen in de prachtige parkachtige tuin van de "Bosmanstaete". Het elfje woont achter een elfendeurtje. Als het elfje aan het wandelen is gaat het deurtje op slot. Het elfje woont er heerlijk bij de dieren in het park. Er is zoveel te zien en het park is zo mooi en de mensen zijn zo vriendelijk. Misschien komen er nog wel meer elfjes wonen. Dat zou leuk zijn? Kom gauw kijken of je het deurtje kan vinden!