Uit liefde voor de muziek
donderdag 23 september 2021

Aanvang 19.00 uur en 21.00 uur in de Nederlandse Hervormde Kerk/ Cultureel Centrum De Triangel, kerkweg 113 in Venhuizen.

Dubbelconcert
Het Driebankoor heeft dit keer gekozen voor een dubbelconcert. Vanwege de gevolgen van de pandemie zijn er 2 uitvoeringen. Er mogen minder (max 75) mensen aanwezig zijn. En het koor wil zoveel mogelijk mensen mee laten genieten. In het programma staan onder andere Battle Hymn of the Republic van Steffe W. arrr.Wilhousky en het indrukwekkende De Fremersberg van Miloslav Koenneman arr. Jan W. Singerling. Het koor geeft beide concerten in samenwerking met de virtuoze musici Jan Lenselink, Jaap Kramer en Noortje van Middelkoop. Respectievelijk pianist, organist en pan fluitiste. Zij zijn ieder voor zich bekend van verschillende tv uitzendingen. Dit onder de altijd enthousiaste leiding van dirigent Jan Verhoef.

Vrije toegang, er is een schaalcollecte. U kunt reserveren via www.driebankoor.nl of telefonisch via 06-51341981. Checkt u alstublieft de website of er nog kaarten beschikbaar zijn. ( Er wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van de overheid).