Uitverkoop start bij Intratuin Hoorn
woensdag 15 augustus 2018

De zomervakantie is bijna ten einde en Intratuin gaat ruimte maken voor de nieuwe najaarscollectie. Op woensdag 15 augustus start de uitverkoop. Onder het motto ‘alles mag weg’ biedt Intratuin allerlei merkproducten aan tegen zeer voordelige prijzen. Naast de volledige uitverkoop van tuinmeubelen en BBQ’s, gelden voor een groot deel van het totale assortiment kortingen oplopend tot 50%. 

Als aftrap van de uitverkoop is er woensdagavond 15 augustus van 18.00 – 21.00 uur een speciale kortingskoopavond. Naast de artikelen in de uitverkoop geeft Intratuin op deze avond 20% korting op bijna alles! De 20% kortingsactie geldt niet op reeds afgeprijsde uitverkoop artikelen.

Voor de echte koopjesjagers houdt Intratuin HOORN een parking sale. Vanaf donderdag 16 aug. 9.30 uur vind je supervoordelige koopjes voor je huis en tuin, speciaal voor jou uitgestald op onze parkeerplaats.
De uitverkoop vindt plaats in alle Intratuin-filialen in Nederland en België en duurt van woensdagavond 15 augustus t/m zondag 2 september 2018. *Kijk voor de volledige actievoorwaarden op intratuin.nl