Unieke sfeervolle kerstmarkt
vrijdag 30 november 2018

Op 7 en 8 december is de DICKENS KUNST & KERSTFAIR weer in de Bonifaciuskerk. Na weken van voorbereiding is de kerk omgetoverd tot fantastische ambiance waar het kerstgevoel overweldigend op je af komt.

Het is ieder jaar weer spannend of er voldoende groen aanwezig is om de gehele kerk te decoreren. Ook dit jaar is het weer gelukt omdat mensen wachten tot deze tijd om hun coniferen te laten snoeien of zelfs hun boom te laten omzagen door onze stoere groep vrijwilligers, die geen boom te hoog gaat.

Het aanbod van artikelen is zodanig groot en divers, dat je ogen te kort komt. Natuurlijk ons pronkstuk de ouder kersballen en kerstversiering met weer unieke items, figuren en ballen uit Rusland. Daarnaast antiek, brocante, sieraden, boeken, kwaliteitsolijfolie, chocolaterie, geur en aroma artikelen en zelfs feestkleding. Nieuw is zeep uit Frankrijk, glas graveren, mozaïek, macramé en verzorgingsartikelen van paardenmelk. Voor het volledige overzicht zie www.bonifaciusmedemblik.nl onder agenda.

In de foyer is het weer heel gezellig onder het genot van een kop koffie met appeltaart, erwtensoep, diverse broodjes, glühwein en nog veel meer. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud en restauratie van dit prachtige monument. Komt allen op 7 december van 14.00 uur tot 21.30 uur en op 8 december van 10.00 uur tot 16.00 uur naar de Bonifaciuskerk Kerkplein 9, Medemblik. Entree € 1,00 met een gratis lot voor de loterij.