Van Diepen Design klaar voor de lente
zondag 24 juni 2018

Niet alleen is het nu een perfecte tijd voor onderhoud of om uw huis te (laten) schilderen, ook voor nieuwe gordijnen, vitrage of vloerbedekking adviseren de medewerkers bij Van Diepen Design u graag. En ook de doe-het-zelver wordt hier met open armen ontvangen. Wat te denken van bijvoorbeeld de superaanbiedingen 30% korting op alle professionele buitenverf.

Van Diepen Design heeft als familiebedrijf een zeer rijke historie en bestaat al bijna 100 jaar. De handwagens van toen zijn natuurlijk al lang ingeruild. Tegenwoordig mag het zich tot één van de meest gerenommeerde schilderbedrijven van Noord-Holland rekenen en zetten zij graag een extra stapje voor particulieren, bedrijven en gemeenten.

Uw (bedrijfs)pand weer helemaal up-to-date maken? Van Diepen Design draait er haar hand niet voor om. Naast een uitgebreid technisch advies, immers de schilder ziet uw pand van heel dichtbij, leveren zij ook een passend kleuradvies die past bij de sfeer van uw woning of bedrijfspand. En dit alles zowel voor binnen als voor buiten.
Naast het schilder- en glaszetbedrijf beschikt Van Diepen Design ook over een eigen winkel/showroom.

Hier vindt u alle inspiratie voor een nieuwe inrichting van uw huis of bedrijf. Aan u de keuze uit een zeer breed en gevarieerd assortiment van o.a. behang, verf, gordijnen, vitrages, vloerbedekking, houten vloeren, shutters en zonwering. Jenny, Esther, Anneke en Paula heten u van harte welkom voor persoonlijk interieuradvies op maat.

Om de komst van de lente te vieren, zijn er bij Van Diepen Design diverse extra acties bedacht. Hierbij kon u o.a. kans maken op een fraaie Cortona damesfiets. De prijswinnaar is bekend en heeft een mooie fiets in ontvangst mogen nemen, Sandra Kooistra van harte gefeliciteerd met de mooie prijs. Wilt u uw huis of bedrijf voorzien van een nieuwe look & feel beleving, kom dan eens langs bij Van Diepen Design aan de Nijverheidsweg 3 in Grootebroek tel. 0228-511725. Zie ook de website www.vandiependesign.nl