Van Tolij Bestratingen B.V. ; Vakmanschap
woensdag 08 juli 2020

Zij werken voor particulier, bedrijf en instelling. Ze zijn als eenmanszaak begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een B.V. met een aantal stratenmakers, oppermannen en een machinist, eigen machines en al het denkbare gereedschap voor de grond-weg en waterbouw.

De uitvoering van projecten doet Van Tolij Bestratingen hoofdzakelijk met eigen personeel, waardoor er korte lijnen zijn, dit ziet u dan weer terug in de kwaliteit en het eindresultaat van de werkzaamheden. Van Tolij Bestratingen heeft het vakmanschap hoog in het vaandel staan, kwaliteit is een feit. Van machinaal tot traditioneel straatwerk, het ouderwetse vakmanschap straten onder de hamer, alles is mogelijk door een groot deel van Nederland. 

Van Tolij Bestratingen staat voor deskundigheid en geeft graag passend advies in alle facetten van het straatwerk, wij kunnen op elke ondergrond uit de voeten. Dit doen we met een ruime ervaring en met gediplomeerde medewerkers. Ook voor het leveren van al het denkbare materiaal bent u bij Van Tolij Bestratingen aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 
Van Tolij Bestratingen, Andijk. T. 0228-852055 info@vantolijbestratingen.nl of www.vantolijbestratingen.nl