Van Westen Makelaardij
donderdag 19 november 2020

“Ik ben bezig met de verkoop van een mooie twee-onder-een-kap woning in Venhuizen. Ik plaatste de advertentie op Funda en binnen een dag stonden er al een aantal bezichtigingen gepland.”

De woning staat in een populaire en kindvriendelijke wijk in Venhuizen. Basisscholen, supermarkten en andere voorzieningen zijn allemaal in de buurt. Daarnaast heeft het huis onder andere vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een mooie, groene tuin. De apparatuur in de strakke keuken is in 2019 vervangen en het huis is netjes en goed onderhouden. Allemaal factoren die volgens Berlinda voor woningzoekenden natuurlijk erg aanlokkelijk zijn.

Met jarenlange ervaring, persoonlijke benadering, uitgebreide marktkennis en een passie voor het vak blijft Berlinda zich inzetten om haar (potentiële) klanten zo goed mogelijk te helpen. Vanuit huis met FUNDA als etalage wil zij zich voor u als verbindend, betrokken en ondernemend makelaar maximaal inzetten.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en enthousiast? De verkoop van de woning wordt gestart met kijkmomenten op afspraak op vrijdag 20 november en zaterdag 21 november. Of benieuwd naar wat Berlinda van Westen voor u kan betekenen? Bel 06 –224 18 929, mail naar berlinda@vanwestenmakelaardij.nl of kijk op www.vanwestenmakelaardij.nl.

Tekst www.LideweijLeen.com