Verhuur-Punt Verkoop Dagen
woensdag 09 mei 2018

Dat betekent dat u voor zeer interessante prijzen nu kwaliteitsgereedschap kunt aanschaffen. Met de grote uitverkoop wil Verhuur-Punt ruimte vrij maken voor de aanschaf van nieuwe materialen en gereedschappen. 

Hubo staat bekend als een zaak waar je van op aan kunt. Persoonlijk, vakkundig, informatief en professioneel zijn de pijlers waar iedere Hubo vestiging op steunt. Wil je graag extra advies of wil je graag vakkundige hulp bij je klus? Geen enkel probleem. Hubo onderscheidt zich in precies die klussen waar waarbij extra advies welkom is, of waarbij je artikelen op maat nodig hebt. Of het nu gaat om binnen- en buitendeuren, zonwering, horren, deurbeslag of verf; #Hubohelpt. 

Al 12 jaar bestaat er bij de Hubo vestiging in Wervershoof de mogelijk om professioneel gereedschap te huren. Zowel particulieren als het bedrijfsleven maken hier veelvuldig gebruik van. Om deze afdeling optimaal te houden is het regelmatig aanpassen van het assortiment aan gereedschappen noodzakelijk.

Tijdens de verkoop dagen op 11 en 12 mei worden er daarom vele gereedschappen verkocht om plaats te maken voor nieuw. Voor u een goed moment om tegen extra lage prijzen een goed stukje gereedschap te bemachtigen. Van steigers en trilplaten tot hoge druk reinigers en statafels en nog veel meer. Wie als eerste komt heeft de meeste keuze. Op 11 en 12 mei telkens van 11 tot 16 uur. U vindt de Verhuur-Punt bij de Hubo vestiging aan de Simon Koopmanstraat 63 in Wervershoof, tel. 0228-583084.