Vogelmarkt in Grootebroek
dinsdag 11 februari 2020

In Clubgebouw “Eerste Streker Luchtpost”(duivenlokaal) naast zwembad “De Kloet” aan de wijzend 12,  Grootebroek. Openingstijden: 9.15 – 11.30 uur.

Deze vogelmarkt is in het bezit van het keurmerk van vogelmarkten. We leven dan ook de regels voor het houden van vogelmarktenen na. Dat wil zeggen maximaal twee vogels tot en met de grote van een grasparkiet in een tt kooi, grote parkieten in een kistkooi of stalen kooi. Lopers zijn als verkoop kooi niet toegestaan.

Er worden verschillende soorten vogels te koop aangeboden, onder andere parkieten, kleur- postuur- en zangkanaries en verschillende soorten tropische vogels. Ook zijn er een aantal handelaren aanwezig met voer en diverse vogelbenodigdheden.

Voor iedereen (dus ook niet-leden) is het mogelijk om een of meerdere meters te huren om overtollige vogels en/of benodigdheden te verkopen. De tafelhuur bedraagt € 1,- per meter. Entree is € 0,50. Vooraf aanmelden voor tafelruimte verplicht want op is op. Er zal bij inbreng gecontroleerd worden op gezondheid van de vogels. Duiven, kwartels en hoenderachtigen worden niet toegelaten.

Volgende beurzen in 2020 zijn op: 15 maart, 19 april en 20 september. Noteer deze datums alvast in uw agenda !

Voor informatie of het bestellen van meters: 0228-511939 (Erik) of 0229-264703 (Alfons)