Voor de 10e keer Fietsen Met Een Missie
vrijdag 10 mei 2019

Op 6 juni zal hij per racefiets de Alpe d’Huez weer zes keer bedwingen, maar vooral in aanloop naar dit evenement zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de strijd tegen kanker.

Eén van de manieren om dit doel te bereiken, is de Fietsen Met Een Missie Internetveiling die Erwin voor het 10e jaar organiseert op zijn website www.fietsenmeteenmissie.nl  Op deze veiling worden prachtige en unieke gesigneerde wieleritems van profrenners en profrensters geveild waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Alpe d’HuZes.

Onder andere Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen, Bauke Mollema, Marianne Vos, Kirsten Wild steunen hebben ook dit jaar weer een prachtige bijdrage geleverd. Maar ook uit West-Friesland zijn er schitterende items van Peter Koning, Eva Buurman en Nina Buijsman te vinden op deze unieke veiling. Er kan op deze items geboden worden tot en met 13 juni, exact één week na Alpe d’HuZes.

Wil je Erwin van der Heijden op een andere manier steunen in zijn doel ook dit jaar weer zoveel mogelijk geld heen te brengen, dan kan dit via https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/erwinvanderheijden