Vrienden van 't Keetje
dinsdag 27 oktober 2020

De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.

Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.

Stichting vrienden van 't Keetje helpt te voorzien in middelen om activiteiten vanuit zorgboerderij 't Keetje te ondersteunen, om de plezierbeleving en het welzijn te verhogen. De Stichting zorgt voor een verbindende factor tussen deelnemers van de zorgboerderij en bezoekers uit de omgeving. Nu komen er bezoekers naar 't Keetje, maar hoe leuk zal het zijn als de deelnemers van de zorgboerderij naar buiten kunnen met een duofiets! Samen er op uit, genieten van de omgeving en de mensen die je tegen komt. Daarvoor ontbreekt nu nog een belangrijk middel: een duofiets. De stichting Vrienden van ’t Keetje wil die droom waarmaken, met de bijdrage van de ANWB. Wie zijn stem uitbrengt op het Keetje, helpt ons letterlijk op weg!

Op de stemsite anwb.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan alle 12 de winnaars.

't Keetje, Kadijkweg 65a, Lutjebroek, T: 0228-562894. www.hetkeetje.nl