Vrijwilligers gezocht voor Bibliotheek Hoorn
zaterdag 16 mei 2020

Na acht weken mogen de bibliotheekdeuren weer open! Om de primaire dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen, is de Bibliotheek Hoorn op zoek naar vrijwillige gastvrouwen en gastheren voor de heropening van onze vestigingen. We willen dat de bezoekers zich welkom en prettig voelen in de bibliotheek. Als gastvrouw of gastheer werk je samen met het team medewerkers Publieksservice van de bibliotheek. Ieder heeft een eigen rol. 

Wat ga je doen? 
Als gastvrouw of gastheer signaleer je bij de bezoeker wanneer er vragen of problemen zijn. Verwijs je bezoekers naar de balie waar een collega vragen beantwoordt. Hou je in de gaten hoe het bibliotheekbezoek loopt. Zorg je ervoor dat de bezoekers van de bibliotheek gezien en gehoor worden. 

Meld je aan of vraag om meer informatie
Wil je ons helpen om de heropening zo goed mogelijk te laten verlopen? Stuur dan een e-mail naar centrale@bibliotheekhoorn.nl met je beschikbare tijden en contactgegevens. Of bel 0229-219441. De Bibliotheek Hoorn houdt zich aan de RIVM-maatregelen en aan de protocollen van de brancheorganisaties van openbare bibliotheken.